A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
kapbenc #8780 Ránéztem a Hofi listára. A legtöbb video nem más, mint a Hofi Tükre sorozat darabjaira szedve. Az ismertektől kezdve a magán felvételekig (Charlieval dal, vadászházas dalolás). A Hofi megjelenik a Szomszédokban, az Ausztráliai turné és mások fent vannak a dzsatubin (csak, hogy idehozzak egy mai stand-upos utalást). Az élelem bére (magán felvétel) nekem megvan VHS-en, azóta láttam torrent oldalakon is, valaki bedigizte. (És szintén fent van a a youtube-on)
A hangfelvételeknél is azt érzem, hogy feltették a teljes műsorokat, albumokat valamint a Kabarécsütörtökből kivagdosott részleteket amit úgy neveztek el, ahogy a bemondó tette vagy csak találomra. (Pl. Válaszadásra gondolkodási idő nincs a teljes és János Vitéz a részlet) Aztán ott vannak olyanok mint pl. a Seprik az utcát és Fél deci rum, ezek a H-K-K albumokról vannak. Nem értem, mi értelme önmagában meismételni.
Az egész engem a pistike torrent oldalakra időről-időre felkerülő 1.4Gb-os "Hofi összes" avagy "Hofi Géza A-tól Z-ig" című gyűjteményre emlékeztet. Kivéve azt a KISZ felvételt.