A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • Lantee
    Én bátorkodtam a "rajongókat" is belekeverni a kritikámba, szerintem nem jogtalanul. Egy olyan országban, ahol "a gyanú árnyékában", "családi titkok", "sztárban sztár" és "győzike-berki-junior jön-megy" műsorok vannak túlnyomó többségben, és a showder-klub is hatalmas rajongótáborral rendelkezik, szerintem kár magasabb minőséget elvárni.
    Egyszerű embereknek, egyszerű műsor dukál. Nézd csak meg a fidesz támogatottságát...de vissza a politikától.

Dombinak abból a szempontból igaza van, hogy amig a fellépéseire tódul a jónép, a showder-klub jó nézettséget produkál, addig ő a pénzénél van, ismert embert, tehát valamit biztos jól csinál. Az véleményem továbbra is annyi, hogy más dolog vicceket-vicceseket mondani, és más a kabaré. Bármelyik random kocsmában van 2-3 arc, aki a söre mellett olyan dumákat nyom, hogy lefordulok a székről a röhögéstől. Csak ők ezt munka után csinálják, és pénzt sem kapnak érte. Igaz, ha egyik este nincs poén, senki nem fogja szemrehányni. :)

Szóval igenis, aki magát humoristának vallja, attól jogosan várunk egy minőségi szórakoztatást, pláne, hogy nem is ingyen csinálja. A kritikát meg lehet építő jelleggel is fogadni.