A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
ujunkies #8685 Sziasztok,
Gyakorlatilag évek óta ismerem a fórumot és a témát, de nem regisztráltam. Most azért vettem rá magam, mert olvastam ˆ dombovariistvan hozzászólását és kicsit kiakadtam. Először megnéztem, hogy ki ő. Szeretem a kabarét gyerekkorom óta, régen kazettán, ma mp3-ban hallgatom, de a mostaniakat, a dumaszínházat nem annyira ismerem (főleg azokat, akikre ismerősök, barátok felhívták a figyelmemet).
Szóval, megnéztem, hogy ha valaki ilyen hangnemet üt meg a "rajongóival", mit tudhat. Hát nem sokat, ennyi poén napi szinten lejött akár a katonaságnál, akár bárhol máshol. Amatőröktől. És erre ez a reakció olyan, mintha a sarki zöldséges beszólna, hogy "Milyen vásárlók vagytok, hogy a rohadt zöldséget nem veszitek meg?"
Bocs, de nem. Csak reklámok, RTL Klub a téma, és a "jaj, megismertek az utcán". Még a showder klub youtube oldalán is a travian.hu reklámja fogad az első sorban (!). Nagyüzemi "poén"-termelés folyik az újabb OTP-szerződésért, a gázsiért, a haknizásért, Ulpius-házas könyvekért (hova süllyedt ez a név is...), de ezzel megölik az egészet.
A két igazi humorista közül, aki eddig letett valamit, már Kőhalmi is kezd felhígulni, mert ekkora dömpinget nem lehet bírni. Bödőcs Tibort pedig tisztelem, mert kiszállt, amikor kellett, fontosabb volt a hitelessége, mint a zseton. Egyedüliként.
Régen akkor hallgattunk Maksa kabarét, ha nem volt Hofi, Boncz vagy Markos-Nádas. Most ő a nagy öreg és ez így is van jól, mert a mostaniakhoz képest tényleg az. Lakott világegyetemek, komplett univerzumok terülnek el Maksa és 1-2, az utcáról a Dumaszínházba betévedt emberke szintje között.
Amíg valaki otthon poénkodik haveroknak borozás közben, semmi gond, de ha színpadra áll, vállalja a kritikát.
Durva, hogy ha igazi kabarét akarok hallgatni még ma is, 2013-ban Hofit kell elővennem. Szól valamiről és még mindig aktuális, nem érzem rajta, hogy kiadták neki, hogy miről kell poénkodnia. Ha ez fikázás, sajnálom. Van, akinek a kabaré sokat jelent. Életem olyan szakaszaiban, amikor bajban voltam, ha nem is segített konkrétan a problémáimon, de legalább megnevettetett és segített lelkileg. És most is ezeket a régieket veszem elő, ha nevetni akarok.
Ha valaki nem tehetséges, semmi gond, ha kiáll a színpadra magát égeti, ezer és egy helyen marad meg felvételen, amit csinál. De ha még a kritikát se bírja, az kritikán aluli...
Rendben, nem kell kommunikálni, felesleges.
Más megjegyzés, ha már nekiálltam. A Duma/Showder csapat kap hideget-meleget, de a folyamatosan feltöltögetett HetiHetes nem nagyon. Pedig az aztán tényleg viccmentes övezet. Az utolsó valamire való adás Verebes idején mehetett le, azóta pedig "humor nagyágyú" lett Kéri, Alföldi, Teddy, Ábel Anita, anyám borogass: a lentnél lejjebb került a műsor. Végig azt érzem, hogy az MSZP tanácsadói írják a szöveget, nekik meg annyi a humorérzékük, mint Sólyom Lászlónak. Bajor csak akkor vicces (általában), ha megírják neki, hogy mit mondjon, Gálvölgyi pedig akkor amikor nem (rögtönözni nagyon tud, de a Gálvölgyi-sónál a "húzd meg az ujjam" is poénosabb), Kern még, aki rendben van, csak ne énekeljen. A többieken meg nem tudok nevetni, véletlenül sem. Vagy a feltöltés valamiféle politikai demonstráció, amiről lemaradtam? Akkor bocsika.