A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • fudaraki
    (kezdek kicsit offtopic lenni)

Áhhááá, én egy másik bitsync-et néztem, nem a bittorrent félét, hanem valami java-s izét a sourceforge-on...

A bittorrent féle az sok szempontból valóban szuper, én biztosan nem vagyok ellene. Amit viszont egyik technológia sem tud, az a rendezés. Úgy vélem, hogy csak a rendezett gyűjtemények élhetnek sokáig. Az én fő szempontom jelenleg az, hogy a felvételek hosszan megmaradjanak és ha netán nulláról kezdi valaki a letöltéseket, akkor ne gyűjtögetnie, csipegetnie kelljen, hanem legyen ott, ami van.

Pl. Hofi annyira népszerű, hogy amit valaha is hallottam tőle, azt egyszerűen megtalálom itt-ott, kevésbé híres emberek holmijai viszont felkutathatatlanok, tapasztalatom szerint csak a vakszerencsén múlik, hogy akad-e valaki, akinél elérhető. Nna ezt a sok apróságot lehetne netán egybegyűjteni valahol (akár bittorrent-sync segítségével) és gondos, hozzáértő kezek által rendezni, újrapublikálni (akármilyen technológiával).

Én magam a rendezéshez nem értek, a többihez igen, ezekben tudhatok részt vállalni paripával, fegyverrel.

f.