A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • Ingman12
    Pár gondolatomat osztanám meg veletek, kicsit lesújtó lesz.

Én azt mondom, ebben a műfajban két embert érdemes kiemelni itthonról, akik valóban prémium kategóriás tehetségek: Kőhalmi Zoli és Bödőcs Tibor, akikben megvan a potenciál, hogy nagyon nagyok legyenek (azokra gondolok, akik még úgymond feltörekvőben vannak). A régi Showder Club-os bagázsból nézegettem emberkéket, a legtöbbnél nekem tipikusan amolyan sodródom az árral feeling jött le, gyenge, nagyon sokszor csak alpári "humorral" és semmitmondó szövegekkel, semmilyen értékű gondolatokkal.

Vannak még tehetséges emberkék amúgy, de ők "csak" jók, én a fent említett két úriembert tartom nagyon erősnek, akik elég komoly dolgot tudnának adni nem csak ennek a műfajnak hazánkban, de az egész országnak is. Varga Ferenc József talán még az, aki feszegeti a problémákat, őt is kedvelem ezért, bár a mulatós zenék átírását például elhagyhatná. Ezek az emberek, akiket nem említek meg, ők inkább csak szórakoztatnak, jó előadásmóddal, de komolyabb mondanivaló nélkül. Ilyen is kell, tegyük hozzá.

Egyébként ott van a Comedy Central által futtatott hulladéktömeg (akiket felfedeztek pár éve), ahol aztán végképp nincs semmi értelem. Múltkor elkaptam egy előadást, az egyik pali arról beszélt fél órán át, hogy kiskorában belesz*rt a medencébe és hogy hogy kellett lepleznie a gonosz gondnoktól a víz tetején úszó sz*rt, nehogy észrevegye. Ez még nem minden, az emberek nevettek ezen. Nevettek, ezen. Igen, ezen. Szakadtak, mint egy idióta. Ez a szint? Undorító.