A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
VKaroly #8412 A magam részéről -bár én relative régi bútordarabnak számítok kabaréfogyasztásilag, tehát nem vagyok trendi- a régi szerzőket és a régi hangokat (színészek) hiányolom. Ők ugyanis a mai Rádiókabarékba ugyanúgy beleférnének.
A mai srácok védelmében annyit azért hozzátennék, hogy a "régi kabaréban" se volt mindenki Hofi. Sose szerettem például Bach Szilviát, az Ayala/Brindisi párost, Éles Istvánt amikor Hofit "parodizált" borzalmasan és még sorolhatnám.
Azt gondolom, hogy oltári nagyot fordult ám a világ az elmúlt években. A rádióműsoroknak szerintem semmi jelentősége (és hallgatottsága) nincs már. A Dumaszínház "felépült" az utolsó Humorfesztiválból, azóta az létezik, aki az RTL Klubon szerepel, a rádió másod/sokadlagos. Ezért van standup orrvérzésig a Kossuthon is abban a heti egy órában, mert az a menő.
Ugyan gazdaságilag nem érné meg feltétlenül (de ugye közszolgálati rádióadóról beszélünk, ahol az értéknek kellene dominálnia a gazdaságosság felett, ezért finanszírozom az adómból, veletek együtt), az lenne a javaslatom, hogy elő kellene venni a régi szerzőket, előadókat, színészeket és óvatosan visszacsempészni a kabaré rádióműsorokba. Ezzel lehetne szinesíteni is a kínálatot, másrészt talán újra fel lehetne kelteni kicsit az érdeklődést a rádióműsorok iránt, hogy az se kapcsoljon el róla, aki az RTL-en "edződik".
A szeptemberi kabaré felvételén egyébként ott ültünk Ikovaccsal a Stefánián, én a legjavát élveztem (első ilyen alkalmam volt), az élő műsornak teljesen más a hangulata, mint a "doboz előtt ülve". Igaz összehasonlítási alapom nem nagyon van, mivel a rádiós változatot ennyi kritika után még nem mertem meghallgatni... :)
VK