A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • zsorzsi88
    Sziasztok!

Szerintem alapvető változást az hozott, hogy a humorfesztivált, majd pedig a Petőfi Rádió 2007-es "újrapozíciónálását" -vátöwörd- követően az addigi havi 1 új műsort felváltotta a heti rendszerességgel jelentkező. Ez magával vonzotta, hogy a Dumaszínházban fellépők közül mind többen teret kaptak a rádióban is, mert egyszerűen a rádió is futószalagon gyártatta az újabbnál új Kabaréklubokat és Rádiókabarékat. Ennek természetesen másik oldala is van, óhatatlanul "hígul" az adás színvonala, de én ezt nem egyértelműen az előadók számlájára írnám. Minden héten, hónapban senki nem tud ugyanolyan színvonalat hozni. Nem véletlen, hogy pl. Hofi is a színpadi esteken kívül csak a szilveszteri műsorban lépett fel (abban, hogy egyáltalán a szilveszteri rádióműsorban szerepelt óriási szerepe volt Gábor Lászlónak, ha jól tudom). Nem tartanám hülye ötletnek, ha ritkábban jelentkezne a Rádiókabaré új műsorral, ami ha úgy tetszik "kidolgozattabb" lenne, és nem is kéne teletömni stand up-okkal sem.
    Korábban a 8 évente megrendezendő humorfesztivál bőségesen elegendő volt az új nemzedék felfedezéséhez, és ők a következőig szépségesen -csúnya szóval élve- "be is értek". Ez most máshogy van. A Dumaszínház állandó jelleggel termeli az előadókat, akik aztán szerepelnek a rádióban is. A felgyorsult élethez alkalmazkodnak ők is.

Lehet vitatkozni :)