A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • BBendegúz94
    Kedves Mindenki!

A Dombi ügyhöz szeretnék hozzászólni, mint a már új generáción felnövő ifjúság egy tagja. Való igaz, hogy manapság a Rádiókabaré botrányosan van összeállítva, közelében nincs a 4-5 évvel korábbi szinthez képest (se). Lévén, hogy én akkoriban kezdtem el kabarét hallgatni, a humor után érdeklődni, ezért én már azt a szintet veszem alapul.

Számomra is vannak "fekete lovak" a magyar humor világában (Pl.: Felméri, Hajdú, stb). Fél éve ott voltam egy Humorhétfőn a Dumaszínházban. A fellépők Rekop, Zsók Levente, Bellus és Bruti voltak. Úgy mentem oda, hogy mindenki jó, és Belluson megpróbálok nem elaludni. Rekop olyan műsorral jelentkezett, hogy a falat kirúgták (azóta sem hangzott el se TV-ben, se rádióban), Zsók és Bruti ellenben mind ismételtek, nem igazán volt új műsorszám a produkciójukban. Ellenben büszkén mondhatom, hogy a fekete ló túl élt, Bellus adta az este legjobb műsorát, 40 percen keresztül beszélt, ismétlés nem volt, kis híján "Badári magaslatokba emelkedett". Bár Badártól mindezek ellenére kilóméterekre van.

Számomra kiderült, hogy jó műsort összedobni, bár Bellus történetét vélhetően nem hallhatjuk később sem TV-ben sem rádióban, terjedelme miatt, hiszen az a 40 perc 1 sztori volt, tehát nem sokat lehet belőle farigcsálni. Rekop műsorát se biztos, hogy leadják majd, hiszen a műsora akár "etnikai vagy társadalmi rétegeket sérthet". Ezt ő mondta a műsor után nekem. Ennek ellenére azt mondom, hogyha Uszticsra anno nem volt sértődés, akkor ezzel a műsorral szemben abszolút méltatlannak érzem azt, hogy nem kerül adásba!