A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
Redenczki Mária? Hát felörültek fesztiváljának régi fellépője. Gáz.
De 25 Dumaszínház szerződött ember közül 10-12 olyan gáz az előadása, hogy fel nem tudom fogni, hogy mit keresnek ott.
Pl: Márciusba szerződtették le Szobácsit. Komolyan mit ittak, mikor ezt eldöntötték? Ő jobb mint Rekop vagy Trabarna?
1-2 dolog még kikívánkozik belőlem:
1: Ismétlések:
Egyre több Dumaszínházasnak van önnáló estje. Dumafüreden meghallgattam pl: Dombóvárit, pár nappal később elmegyek az 1 órás önnáló estjére, és mit hallok? Ugyan azt a szöveget, mint a sima előadásán is.
De ezt KAP-on kívül mindenki így csinálja.
Nem azt kapod a pénzedért, amiért kifizetted.
2: Szöveghiány, kiégés.
Erre Kőhalmi is a legjobb példa. Régen elmehettél 3-4 havonta, biztos lehettél benne, hogy újat hallasz tőle. Most azt mondom 1 év.
DumaFüreden 4-szer lépett fel, nemhogy szó szerint, de hangsúlyra is ugyan az volt.
3: Kiss Ádám és az ismétlések:
Olyan poénokat mond fellépéseken, amit már TV-be is elmondott, ezer éves dolgokat
DumaFüreden Ádám fellépése közbe épp KAP-nak mutattam, hogy figyeld már, milyen gáz....
4: Hadházi, és a lopás:
Valahogy szóba került, hogy más főleg internetes poénokat ad elő saját poénként.
Én a Villanykörtés story miatt használtam a Lopás szót.
Nyilvánvaló, hogy a villanykörtés story-t, nem ő írta, ráadásul 100%, hogy engedéllyel nem rendelkezik (hisz a szerző ismeretlen)
Erre tudjátok mi történt? levelet kaptam a Dumaszínház fönökétől, hogy ezt fejezzem be. Inkább maradnának csendbe.
Ezen nagyon kiakadtam.
5. Facebook tiltások:
Hajdú Balázsal, volt egy összetűzésem, gyerekes dolog miatt nem lényeg, letiltott Facebook-on, tegye nem érdekel.
Itt jön képbe Dombóvári.
Észrevettem, hogy Dombóvári letiltott a Facebook oldalán.
Személyesen megkérdeztem tőle, hogy miért.
Válasz: Hát Hajdú Balázzsal volt egy kis balhéd, és ezért. Naponta sok-sok embert tiltok ki...