A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • makailaci25
    Ez nekem is egyik kedvenc dumám volt anno. Komlós János műsorában hangzott el a '70-es években. Én is nagyon sok akkori kedvenc dumákat vadászok, mindhiába.Nem értem, hogy a rádió archívuma mire való, ha sohase használják. A rengeteg magnószalag az állásban is elöregszik, akár a horgászzsinór.(ugye Ikovacs?)Nem tudom, széles e fórumban van e olyan aki esetleg ismeretség révén oda tudna hatni ismeretség révén a rádió illetékeseihez ez ügyben. Valahogy jó lenne "megmutyizni" a dolgot. Amúgy is egyre csökken a kabarés műsorok ideje,ugye valamikor pl. még 3 napon volt a Prémium, ma már csak egy van, és még van képük azt mondani, hogy 3 az az 1 !!!
    Nekem megvolt '69-től az össze RK, csak sajna egy lakástűz folytán java része odalett. még Vkarolytól én kértem, ami menthető.
    Kérem a fórumozókat, ha esetleg van olyan, aki oda tudna hatni, tegye meg! Úgyis most jön a kabaré holt szezonja, biztos vagyok benne, hogy közöttünk sok olyan egyén van aki szívesebben venné a régieket, mint a nemrég hallott Kabaréklub + műsorokat.
    Üdvözlök minden fórumozót!