A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • kapbenc
    "Ezért szeretem inkább a darabolt kabarékat, mert ott simán átlapozom az unalmas részeket "

Én ugyanúgy átlapozom a nem daraboltban. :) Pontosan, mint amikor a CD lejátszón megnyomjuk a köv. track gombot. Viszont megvan az érzés, hogy ez az "eredeti" adás.

A kifáradásról pedig már ők maguk elmondták. A baj a TV és a rádió. Hofiról is az maradt fent, hogy amit egyszer már leadott a rádió szilveszterkor, azt többé nem mondta. Mármost a mai standuposok folynak rádióból, tévéből ehhez vedd hozzá, hogy pl ez a fórum is és a youtube örökre megőrzik a felvételeiket. Azaz akik humor rajongók, azok esetlen unatkoznak egy-egy fellépésükön, hiszen ismerik a sztorikat, poénokat.

No és itt jön elő, ki az igazi arc. A "nagy nevek" ugyanis akkor is viccesek, ha már hallottad tőluk ugyanezt. A kis nevek meg elsőre sem és sokadszorra végképp nem. És nem is kell ugyanazt mondaniuk, elég ha Csenki vagy Dombóvári felteszi a celeb és/vagy reklám lemezét és már alszom is. :(

A feltöltéseket én is hálás szívvel köszönöm mint mindig.