A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • Dzsini
    Teljesen mindegy, hogy mit tett le az asztalra - van egy nyilvánosságra hozott véleménye, amivel lehet egyetérteni, lehet vele nem egyetérteni, és természetesen lehet kritizálni is, rámutatni a véleményében rejlő hibalehetőségekre: ezt megtettem a 6541-ben, mert szerintem az ő érvelése ezen a ponton hibás - az amerikai típusú standupot várja el egy (évtizedes) magyar standupkultúrától, és ezt arra alapozza, hogy ő ismer egy másik meghatározást, amelyik neki esetleg jobban tetszik. És ez nála független attól, hogy most volt egy fellépő, akinek nem volt túl nagy sikere, szerinte ez általános hiányosság, ezzel én nem értek egyet, le is írtam, hogy miért.

Egy dolgot viszont nem lehet (szerintem egy kulturált vitában): azt mondani, hogy az ő kritikája humor témában azért alaptalan, mert valaki szerint ő nem humoros. Ez nem érv, nem alap semmilyen kritikához. Ő sem azért kritizálja a magyar standupot, mert látott valakit, aki épp ügyetlenkedett, hanem azért, mert ő mást vár el ettől a műfajtól: a klasszikus amerikai standup kultúrát Magyarországon, ami régen sem volt (kabarékultúra volt), és ma sincs (kabaré- és "magyar standup" kultúra van).