A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
haywire #6295 Hát amit itt leműveltetek. :) Szerintem Ikovacs jogosan védte magát. Elvégre is belőle élünk (részben, mert itt van Vkaroly is), ő veszi fel a műsorokat, ő vágja meg, és ő tölti fel. Persze mindezt ingyen csinálja a mi kedvünkért, és a saját idejét szánja rá. Én személy szerint neki köszönhetem, hogy hétről hétre hallom a kabarékat, mert általában sosem tudom adásidőben megnézni/meghallgatni azokat. Ha fél napig tartana a letöltés én akkor is megköszönném neki, mert ha a legszarabb tárhelyre se töltené fel akkor sehogy se tudnám meghallgatni. És mi nem ezt kapjuk, mert a mirrorcreator mellé megkapjuk a mediafire feltöltéseket amikről tényleg másodpercek alatt lejön az anyag.
Szóval mielőtt bárki is fikázná a feltöltőinket gondoljon bele, hogy hol lenne a fórum nélkülük, mert megvághatnák maguknak és ennyi, netre nem kötelező feltölteniük. Mégis megteszik.
Személy szerint én szeretném megköszönni ismét Ikovacs és Vkaroly feltöltéseit.