A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • VKaroly
    Én lehet, hogy nem vagyok teljesen normális, de a sajátjaim eleve egy ZFS-es szerveren tárolom, plusz van egy külső HDD, amire kb. kéthavonta lementem őket.... Kabarét 2005-ben kezdtem el gyűjteni, ha csak az eddig belefektett munkát nézem, szörnyű lenne ha elvesznének, nem beszélve a "kultúrális értékéről".

Kicsit olyan ez, mint a családi fotók tárolása (bár arra a feleségem eleve előírta, hogy a szerveren kívül minimum két helyen legyen rendszeresen lementve, szóval a külső HDD-n kívül még fenn van valahol a SugarSync felhőjében is :) ).

Erről jut eszembe, mivel az mp3 fájlok nem túl nagy méretűek, a feltöltők csinálhatnának egy-egy Dropbox, SugarSync (vagy hasonló) accountot, ott bármit meg lehet osztani. A SugarSyncnél 5GB tárhely ingyenes, azért azt megtölteni nem kevés, ráadásul a feltöltő is biztonságban érezhetné a tartalmait (saját mentése szempontjából). A fel/letöltési sebességről nem tudok igazán nyilatkozni, mivel a háttérben zajlik a szinkronizálás a gépem és a SugarSync szerverei között és nem szoktam figyelni a tempót.

Próbaképp a saját SugarSyncemre feltettem a mai Prémium Rádiókabarét, légy szíves nézzétek meg, mennyire működőképes.

VK