A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
zsorzsi88 #4942 Nos, elkészült (vagyis egyelőre abbahagyom) a kabaréfelvételeim rendszerezése, fél éven át készítettem, amikor időm engedte. Egyfajta tartalomjegyzék ez. Szívesen küldök belőle bármit, - egész műsort, konkrét számot - amennyiben igény van rá.
Kabaréarchivum tartalomjegyzék
Használati utasítás:
Az ULTIMATE2.mht fájlt elvileg Internet Explorer böngészővel lehet megnyitni. Kipróbáltam több gépen, mindegyiken működött, azzal a különbséggel, hogy itt-ott szét van kissé csúszva pár felirat, de ettől még használható... (nálam jól néz ki :D) Az oldal tele van hivatkozásokkal. Ezek közül a fejezetek közötti ugrálás mindenkinél működik, a konkrét fájlra való hivatkozás természetesen csak nálam, mert a nyers fájlok az én gépemen vannak.
Mivel a felvételeim össze-vissza helyen voltak, ezért egy nagy mappába dobáltam be az összeset, azon belül a témáknak megfelelően csináltam még pár könyvtárat. Az egyes műsorokat a darabkáikból ún. mx4 kiterjesztésű fájlokba állítottam össze, így gyakorlatilag nem foglalnak plusz helyet (egy mx4 fájl pár kilobájt). A műsorokat kategorizáltam, mindegyik kapott egy színt. Keresni a CTRL+F kombinációval lehet benne. Például:
ha beírjuk a keresőbe, hogy "különmunka", akkor előbb utóbb ezt kapjuk: Bárdy György, Zenthe Ferenc - Különmunka (Kaposy Miklós, 1966 szilveszter). Az előadók és a cím után zárójelben a szerző neve és a felvétel első hangzásának időpontja látható. Felette vastagabb betűvel pedig az, hogy a Küldünk Kabarét 2006.09.09-i adásában található, melyet a Lejátszás gombbal azonnal le is játszhatunk. Sajnos az évszám nem minden esetben ismert. Ahol nem szerepel szerző, azt a számot az előadók írták egyben. A sötétzöld színű Szerkesztett adások fejezetnél azoknál a műsoroknál nincs Lejátszás gomb, amelyek a későbbiekben részletesen ki vannak fejtve. Az UGRÁS gombbal lehet hozzájuk ugrani.
Néhány kabarécsütörtököm van még 2006-2007-ből, ám elég gyenge minőségűek, ezért egyelőre ezeket kihagytam.
A tartalomjegyzékben nemcsak az én felvételeim szerepelnek. Ezúton is szeretném megköszönni a feltöltők munkáját, elsősorban Ikovacs, VKaroly, SirTomax és blue moon boy feltöltéseit.