A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
Anniee87 #4621 Teljesen szubjektív, hogy kinek milyen stílus, milyen humor jön be. Ezen felesleges agyalni, szerencsére eltérő ízléssel vagyunk megáldva :) Trabarnán én sem nagyon tudok nevetni, de ettől még másnak bejöhet, mert azt azért el kell ismerni, hogy a hangutánzás miatt egyedülálló a mezőnyben. Csenkit amíg tévében láttam, én sem csíptem, túl agresszívnek és ripacsnak tűnik, de élőben teljesen pozitív benyomással volt rám, meggyőzött :) Bellus szerintem szépen lépked előre, néha tényleg lapos, de én pl. látok benne lehetőséget. Patakit én egyre jobban kedvelem, a holnapi meg a két hét múlva adásba kerülő Kabaréklubban ő lesz a műsorvezető; nekem tetszett, a spontán poénjai is tök jók voltak, bár ezek valszeg nem kerülnek majd adásba :). Most én is írhatnám, hogy kiket nem bírok, de felesleges lenne, mert erre mások jöhetnének érvekkel vagy személyes pozitív tapasztalataikkal, ettől viszont az én ízlésem még nem fog megváltozni :) Tesztközönségnek nincs értelme (bár ha lenne ilyen lehetőség, szívesen jelentkeznék rá :D), ezt csak élesben van értelme csinálni.
"Namármost, ha valaki nem vicces, akkor a közönség nem nevet, kvázi bevételcsökkenés várható." - Ez egy elég erős sarkítás. Akik lehetőséget kapnak akár a médiában, akár a Dumaszínházakban való szereplésre, azért már túl vannak pár kör tehetségkutatón, ahol valamennyire kiderül, viccesek-e. /Na jó, akkor végülis ezt lehet tesztközönségnek mondani :)/Akin meg nem nevetnek, nem kerül be a tévébe, rádióba, vagy pár kevésbé sikeres próbálkozás után úgyis kiesik a csapatból.
Ez is ízlés dolga, de pl. amit te leírtál, lehet, hogy a helyszínen vicces volt, de így olvasva én mondjuk nem látok benne poént... :)