A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • Lantee
    Ezzel is maximálisan egyet tudok érteni.
    Viszont még mindig nem értem (illetve értem, csak nem akarom elfogadni), hogy kik tudnak nevetni Trabarnán, Csenki Attilán, Bellus Istvánon vagy Pataki Balázson?! (direkt a régebbi, ismert neveket írtam) Annyira erőltetett és kínos az előadásuk, hogy néha már nekem kellemetlen. Egy normálisabb sörözőben simán akad 1-2 hatalmasabb arc, akiknek tényleg olyan poénjaik vannak, hogy behuggyantok a röhögéstől.
    Aki nézi/hallgatja ezeket a műsorokat, valószínű a nevetés miatt teszi. Namármost, ha valaki nem vicces, akkor a közönség nem nevet, kvázi bevételcsökkenés várható. Nincs egy tesztközönség, ahol némiképp meg lehetne szűrni a totál tehetségteleneket?
    Itt van pl. a Janklovics, aki nemrég tűnt fel, de minden egyes előadásán sírva röhögök.

Más: A héten mesélte egy haverom, hogy benézett egy talponálló kocsmába, mert zsíroskenyeret akart enni. Javában majszol, mikor belép egy öltönyös-nyakkendős fazon, és kicsit esetlenül toporog. Erre a kocsmárosné ránéz, és csak annyit kérdezett: Ma mivel kezd, Kálmán?

Amit én hallottam, személyesen: - Csókolom, milyen töményük van? - Hány forintig mondhatom, kedves? :D :D