A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • Lantee
    Teljes mértékben egyet értek veled! Már csak egyetlen kérdésem marad: Mi a fészkes fenének tolják ezerrel a humor szekerét?! Rádiókabaré, Kabaréklub, Showder Klub, CC Bemutatja.... Egyszerűen nincs elegendő, színvonalas előadó, hogy ennyi műsorban, ilyen rövid időközönként újat tudjon mondani. Bőven beérnénk szerintem mindannyian a Rádiókabaré-Kabaréklub párossal, illetve az élő fellépések meg érdeklődés arányában úgyis mennének.
    Ezzel csak azt érik el, hogy az emberek megcsömörlenek.

Hofiról csak pár szót:
    Múltkor jöttem haza kocsival Angliából (34 órás vezetés), és egész úton Hofit hallgattam. Persze, én is tudom, szegény egy műsort adott hónapokig, de volt annyira profi, hogy nem találsz két teljesen ugyanúgy elmondott viccet, ugyanúgy előadott poént. Mindig meg tudott újulni, belevette az új történéseket, és mindig élvezet volt hallgatni. Voltam pár előadásán személyesen is, pótolhatatlan az öreg!

Nehezen tudom elképzelni, mondjuk KAP-ról, hogy másfél-két órán keresztül folyamatosan tudná mondani a poénokat anélkül, hogy ne nyúlna az elmúlt 5-6 évben már hallott poénjaihoz.