A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
Lantee #4609 Volna egy-két észrevételem, és kíváncsi vagyok, hogy másnak is hasonló gondolatok járnak-e a fejében?
1. Borzasztóan híg a szakma! Én a 2006-os Humorfesztivál óta hallgatom ezeket a srácokat, de egy-hét emberen kívül nincs igazán nagy tehetség. Nemhogy tehetség, de még poén se! Például Trabarna: Néha nekem kellemetlen, annyira erőltetett, és egyáltalán nem vicces. Vagy Dombóvári: Szimplán nem vicces, és mostanában még valami hülye szokást is felvett, hogy ELMAGYARÁZZA (b'meg) a gyenge pénjait.
Akiktől nagyjából állandó szinvonalat lehet elvárni: Bödőcs, KAP, Hadházi, Aranyosi, Kiss Ádám, Janklovics, Maksa, Litkai, Kőhalmi....talán még Benk Dénes és Badár Sanyi is. A többiek csak megélhetési humoristák. Néha írnak valami 4-5 perces szarságot, aztán markolják fel a gázsit.
2. A Showder Klub, Comedy Central Bemutatja illetve a Fábry Show igénytelensége. Képtelen vagyok felfogni, hogy egy nem élő adásnál miért követnek el égbekiáltó hülyeségeket. Elsősorban arra gondolok, hogy gépről megy a műröhögés/művisítás, közben svenk a nézőtérről, és mindenki olyan arccal ül, mintha éppen egy politikai vitaműsort nézne.
Meg lehet nézni a nagy külföldi humoristákat, komplett színháztermeket töltenek meg, és ott nem kell villogtatni a KLUB feliratot, hogy a kedves nézők egy kicsit hajlandók legyenek nevetni meg tapsolni.
(Pablo Francisco, Jeff Dunham, Louis C.K., stb.)