A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • VKaroly
    Gondoltam még egy kis segédlet:

merettablazat

Ez tartalmazza a fájlok méretét és készítési dátumát (ez kevésbé fontos).

Nyugodtan kérjetek a listából bármit.

Lehet hülyeségnek hangzik, de szeretném a kívánságlistát oly módon limitálni, hogy egy nicknév maximum háromszor kérhessen egyenkénr 700 MB-nyit (ez pont egy CD), illetve az oda feltöltött fájlokat 10 nap után letörölném.

Kicsit barátságtalannak tűnik, a feltöltésekkel nincs is bajom sávszélesség-szempontból, az okom rém egyszerű. A rapidshare-re van saját accountom. Nem a legolcsóbbak közé tartozik, de a chello-s interneten letöltésben is és feltöltésben is kitudom hajtani a maximális sávszélességet, amit a T. Szolgáltatóm biztosít nekem, ellentétben pl. a hotfile.com-mal. A rapidshare-nél kétféle számítási mód él egyszerre: 1) van egy időkorlát (egy év 60 EUR) és 2) kvázi MB alapú fel- és letöltési keret (ez pedig xMB-onként y EUR, most nem tudom pontosan, mennyi).

A lényeg az, hogy mióta elkezdtem feltölteni és itt megosztani veletek a felvételeimet, észrevettem, hogy a rapidshare-es accountom egyre "éhesebb" és ez annak köszönhető, hogy sokan töltitek le, amiket felrakok. Utóbbi része egyáltalán nem zavar, sőt örülök neki, hogy sok embert érdekel és talán van néhány olyan felvételem, ami pár embernek kedves. Az első része "pénztárcailag" relevánsabb. Épp ezért is gondoltam ki az előzőekben leírt módszert bevezetni.

Ez még nincs kőbe vésve, csak elgondolkodtam rajta és megosztottam most veletek. Ha bárkinek bármilyen ötlete van, szívesen veszem, ha pl. valakinek van olyan tárhelye, ahova bármennyit, bármikor fel lehet tölteni és azt bármennyiszer, bárki letöltheti, ossza meg velem!

Jó éjt.

VK