A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • Dzsini
    #3670
    Ezeket a címeket általában kedvenc fórumozó társaink, például Ikovacs írogatja ide be. Ha visszaolvasol a fórumban (alul találsz gombokat a lapozáshoz), akkor már hosszú ideje az új és a régi kabarékat sorozatosan töltögetik fel ő is és mások is, a mi nagy örömünkre.

    Ha valamelyik megtetszik, akkor ugyanígy az URL-eket megtalálod a hozzászólásban, ha esetleg "Spoiler!" feliratot látsz, akkor ott lenyomott egérrel kijelölve az üres részt, előbukkan a cím. Ilyenkor kijelölve a konkrét címet, másolva és felülre a címsorba beillesztve (egy új fülön például) ugyanúgy eljutsz a letöltési lehetőséghez, mint az általam megadott címeknél.

    Ha konkrét dolgot keresel, akkor szintén a lap alján lehet próbálkozni a keresővel, de csak pontos szöveget talál meg (én pl. BUÉK -ra kerestem az előbb neked, majd keresgéltem a találatok között). De elsőre azt ajánlom, hogy simán lapozgatással nézd végig, hogy mi minden került fel az elmúlt pár évben, szerintem találsz bőséges hallgatnivalót úgy is! (ami a tévében és rádióban ment kabaré, az nagyjából mind itt van, rengeteg régiséggel együtt)

    Ha esetleg úgy találod, hogy sok mindent szeretnél letölteni, és nem csak 1-2 dolgot, akkor van egy, a fejlécben ajánlott program, ami automatizálja számodra a letöltögetést (ez a JDownloader), ennek a használatával nem kell mást tenned, csak másolni a megtalált URL-eket, a többit már elintézi ez a program. Nem bonyolult a használata, ha gondolod próbáld ki (tud magyarul is).

    Sok sikert, és ha bármi kérdés van, szívesen segítünk! (és ha tényleg valamelyik gyereked a Dzsini nevet kapja, kérek róla valami igazolást :D )