A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
haywire #3160 kösz.
A következő nem témába illik, de ha tudjátok juttasátok el mindenkinek akit ismertek. Egy ismerőstől kaptam.
"Segítséget szeretnék kérni tőletek magi vagyok a szent föld klánból. sajna már nem tudok hova fordulni. tegnap 2010-03-27 20:45 kor Törökbálinton az Érdi elagázásnál elrabolták a kisfiamat Ecsedi Dominik Istvánt. 14hónapos ö rajta egy kék színű pufi kis kapát és kék-fehér-piros víz szintes és szürkés-zöld melegítő alsó a fenekén sport felirattal. Párom : Deák Mária 21éves ö rajta sötétkék farmer piros kapucnis pulóver és fényes fekete mellény vállig érő sötét barna haja copfba volt bal fülébe egy kis fekete dobókocka van az elrabolok egy sötét bordó opel astrával menekültek (rendőr astra) az autó ismertető jele a vetető oldali külső vissza pillantó tükre letört a dulakodás közbe és hiányzik a két elkövető roma származású egyikük erős testalkatú másikuk kis vézna az autóval Törökbálintról Érd fele menekültek el.
kérem jelentkezzen az aki Pest menyében (Törökbálinton,Tárnokon,Sóskúton,Százhalombattán,Érden )látták ezt az autót mert valószínűsíthetően e helyek valaminkére távoztak az elkövetők még egyszer
AKI LÁTTA AZ AUTÓ KÉREM Jelentkezzen AZ ISMERT SZÁMOKON 107,112 Budaörsi rendőr kapitányságon vagy a 06-20-406-58-65,06-20-941-08-04,06-70-509-8002 számok valamelyikén
segítségeteket köszönöm"
remélem tud valaki segíteni. Én részemről annyit megteszek, hogy ahova tudom kirakom.