A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • MisterV #17384
    Ritkán írok mostanában, mert kevés kabarét hallgatok manapság... de megnéztem ezt a 2 utolsó videó-feltöltést (Magyed, Szomszédnéni) és elborzadtam, hogy a "b...meg" szó és egyéb káromkodás vagy nyomdafestéket nem tűrő szó hogy lehet ilyen természetes egy előadásban.
    Én lennék annyira öreg, hogy ez feltűnt? (40-es éveimben járok.) Magyednál nem számoltam, pedig kellett volna, 10-20 körüli volt az említett szó.

Tévében és rádióban tudtommal van egy illemkódex, hogy mit szabad és mit nem. Rájuk ez miért nem vonatkozik? Janklovicstól, Hadházitól, stb. nem nagyon hallottam ilyesmit a hosszú évek során sem. Az új generációval ezt is meg kéne szokni? De a "szomszéd" nem új, ők csak a divatot követik?

Engem kifejezetten zavart... nem azért, mert én néha nem mondanék hasonlót, de nem mikrofonba mondom soha.
    Másnak nem üti ki a biztosítékot? Vagy eleve nem is néz/hallgat ilyen előadókat, vagy már ez természetes dolog ebben a világban?