A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • altermanus #16293
    OFF:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha Chrome-ot használnak, akkor nem követi, illetve úgy követi, hogy a böngészőben generál neki egy másik ,,kulcsot", és azzal engedi betölteni az oldalt.
    Firefoxnál is ugyan ez a helyzet, mivel a külön IP címről böngészünk.
    az Egde-nél fordulhat elő, hogy nem generál másik ,,kulcsot", hiába chromeium alapú, sok minden máshogyan van benne, mint a chrome-ba.
    ?utm_source=microsoft&utm_campaign=feeds_news&utm_medium=referral
    microfost alkalmazással (jelen esetben azt sem lehet megmondani bing, vagy egde a forrás), főbb híreiből kattintottál a cikkre.
    Az Euronews weblapját különben is nehéz átverni, mert ha egyszer betöltötted az oldalt, az előző oldallinkjéhez (csak a linkhez, a tartalomhoz nem), maga a weboldal algoritmusa hozzáfér, titkosítja a linket (még a weboldal készítője sem tudja visszaforgatni, hogy mi volt az), így pontosan tudja, honnan navigáltál az oldalra.
    Csak egy számot látnak, hogy 62-en kattintottak az SG.HU-ról.
    Nevet, címet, telefonszámot, vagy email címet, nem lát, még maga az algoritmus sem.
    Így szerintem, pláne egy híroldallal kapcsolatban, adatvédelemmel foglalkozni, az én számomra egy kicsit megmosolyogtató. :)
    Persze, aki akarja, az törölje a ? utáni karaktereket, de szerintem felesleges.