A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • MisterV #16160
    DJ-ként soha nem szerettem beszélni és ez a mai napig így van, a közönség előtt nem tudom összeszedni a szavaimat, de rádióban (web, FM, kalóz FM) vagy offline meg szófosásom van.
    Annó ritkult, kimaradt 1-2 Kabarécsütörtök, ám pont nem akartam konkurenciája lenni, ezért péntekre raktam a műsort amolyan pótlékként, de ahogy látom, már teljesen meg is szűnt. Sok válogatás van, legyen az Kívánságműsor (Kabarészatyor) vagy az említett megszűnt Kabarécsütörtök, de ilyen tematikus nincs. A legelső zenei mixem 2004-ben már több volt, mint zene, mert a számcímeket összeolvasva, egy vers/történet jött ki. Szóval mindenben igyekszem egy kicsit többet-, egy kicsit mást adni, mint mások. Fontos a rejtett tartalom számomra. Ez itt egy zárt közösség, így durván csak 100 főhöz jutok el, de annó webrádióban ha éjfél után csak 5 hallgató volt, nekik is folytattam a műsort. Megtisztelő, hogy hallgatnak, és nem csökken a hallgatottság.
    Ahogy már írtam; sok téma még ma is aktuális (pl. tanárok), de már annyira körbelőttem a témát, hogy több bőrt nem tudnék lehúzni róla, ezért kevés a hír, ami használható és egyre nehezebb 1-1 műsort összerakni, hogy ne legyen benne ismétlés a korábbi számokból. Így egyelőre az 50 részt célzom meg, addig szeretnék eljutni (szeptember közepe, vagy 52 rész és akkor 1 év). Elképzelhető, hogy nyáron lesz 1-2 nem hírekes rész is (mert ha minden jól megy, akkor elköltözöm), arra is lesz tematika. Tervben eddig a mesék és a műsorok téma van, illetve a strandok éjszakája (július utolsó hétvégéje és előnapja) nálam általában foglalt, így akkor meg csütörtökön lesz kész az anyag este.

    Mindenesetre köszönöm az elismerő szavakat mindenkinek... nem írom mindig, amikor épp valaki "dicsér".
    Természetesen építő kritikát is elfogadok, ha valakinek valami nem tetszik a műsoromban. Netán ötlete van, ami illene a műsorba, de most nincs benne. Mielőtt bárki a bulvár felé terelne... nálam van egy szint, ami alá nem mennék, illetve nem nézek tévét, így nem is vagyok képben az aktuális "hírességekkel". (Ahogy a mai magyar zenének nevezett valamivel sem.)