A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • casyke1 #16074
    Maksa gyerekkorom óta a humor-életem része...sokminden megvan tőle.Nagyon tisztelem is.Ma belehallgattam egy műsorába amit régebben csinált de nemrég töltött fel youtube-ra...beletekertem...hát nem azt a szöveget mondta éppen amit már 2000-szer hallottam??? "Tanácstalan mint egy kisközség"...tipikusan "Maksás" duma...
    Nagyon vártam amikor a Szeszélyes évszakok-ban szerepelt de persze nem minden részben volt...pedig akkor még nem is nagyon értettem...mégis sok vidámságot hozott gyermeteg estéimbe.Azóta persze kijártam pár iskolát és tiszták a poénok is.
    Biztos rengeteget dolgozott rajtuk.Mondta is egyszer egy kabaréban hogy neki mit kell gondolkodni egy poénon is más emberek meg az utcán meg pikk-pakk mondják a hülyeségeket...és ő az életbeől vette az alapokat.
    Viszont észrevettem hogy jópár éve már "Fárad"...nem igazán tud újat mondani...A régi szövegeket dobja be mert ahogy valaki itt már írta előttem...az új közönségnek tetszhet.
    Nem mondom hogy unom mert a régi műsorait szeretettel nézem és hallgatom most is órákig.
    Viszont mondott egy nagy igazságot...Ezt az életet amit le kell élni...csak humorral lehet átvészelni úgyhogy mindenki tartsa meg a humorérzékét és nevessetek sokat!