A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • altermanus #15876
    Egyet nem értek!
    Mostanában is van olyan, hogy egy műsor, hosszabb vagy rövidebb bennük, az adott riport, vagy interjú.
    A Klub rádió ezért ,,vesztette el" a frekvenciáját, Budapesten.
    Röviden: Van nekik a reggeli gyors című műsoruk ami 4 órás hírek-, reklámok-, ajánlókkal és abból éjjelente egy órát (ami olyan 50 perc) megismételnek.
    06:00 Reggeli Gyors
    09:00 Reggeli Gyors/Reggeli Személy (így van a műsorújságukban.)
    Csak a reggeli személyt szokták ismételni 01:45-kor (vagy ahogyan kijön)
    Erre a médiatanács azt mondta hogy, hamár ismételnek, ismételjék az egészet, hisz úgy egy műsor ezért is kaptak egy elmarasztalást, hogy hogyan gondolják.
    Megkérdeztem (akkor még volt Twitterem) Szalay Dánielt, hogy ez, hogy működik nagyjából hasonlót leírt nekem, mint a fentiek.
    (eddig a bevezető)
    2023.01.14 - Kabaré (ismétlés) - 53 perc
    2023.01.14 - Kabaré - 58 perc
    De kérdezem én, hogy akkor ez milyen ismétlés az MTVA-tól, hogy az esti kabaré 5 perccel rövidebb, a délutánival szemben?
    Ezért senki nem felelős?
    Ez már így megy évek óta, és azért nem emelem fel most hangom (írok nagy betűkkel), valakinek szabad, valakinek neeem!
    Kedves MTVA! Innen üzenek nektek, hogy Április előtt kellett volna ellenzéki politikusokat meghívni, nem Április után, mert szerény meglátásom szerint, akik elvakultak (mint ahogy most írok én is), azokon már úgy sem szavazz a másik oldalra.
    Elnézést a kirohanásért, de ez engem mérhetetlenül dühít, hogy más rádiókban 5 mp miatt (nem csak a klub rádiót) milliókra megvágják pl kevés a beszéd, a magyar zene ami öt évvel fiatalabb, ezek meg ,,hmmm levágunk 5 percet!"
    Többek között ezért hagytam fel a kabaré gyűjtéssel is.
    Hamarosan jövök a kabarématinéval is.