A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • MisterV #15645
    Köszi, igyekszem, bár a hosszan elhúzódó témákra már kezdenek elfogyni a kabarészámok. Éjjel egykor még alig pár hírhez találtam kabarét, de aludtam rá egyet és hamar összejött. Így aztán nem tudom meddig lehet még ismétlés nélkül tovább csinálni a hírekhez kapcsolódást.

Viszont ha már meg lettem szólítva, akkor most jelzem, hogy a 31-ei rész már 30-án fel fog kerülni az addig ismert hírekkel...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ... mivel 30-31-én a leányfalui strandon én csinálom előszilveszteri és szilveszteri bulit. (Az még nem zárt be.) Termálfürdő, tehát kellemesen meleg a víz, de csak szabadtéri strand. (Napközben én is általában a vízben vagyok, szerintem kellemes hidegben is, gőzölög annyit, hogy a víz felett sem fázik az ember.)
    Akinek van kedve személyesen is találkozni velem, mert belehallgatott az fájlok ID3 információiban található mixoldalon a mixeimbe és tetszett, annak tudom ajánlani.
    Az előszilveszter (péntek) inkább retró stílusúbb lesz, a szilveszter (szombat) inkább bulizósabb a retrótól a napjaink slágereiig, de az említett zenei oldalon a tavalyi buliba is bele lehet hallgatni (az éjféli sallangok nélkül).
    Ha valaki odajön hozzám azzal, hogy a Humorórából ismer, még egy mix-DVD-t is kap ajándékba a legutóbbi mixeimmel (amik az oldalon is szerepelnek).
    Ott nem fogok pofázni, ott a zenéé a főszerep.

Tudom, nagy a szegénység, hiszen műsorról műsorra folyton megemlítem a témát, ezért jelzem, hogy pénteken (tudtommal) csak 3e Ft lesz a belépő a 20:00 - 23:45-ig tartó bulira, míg szombaton 20:00 - 01:45-ig tart, ám akkor már 15e Ft-ba kerül és elővétes, amiből 7e lefogyasztható a büfében.

Elnézést az önreklámért, ezért is rejtettem, hogy ne rondítsak bele az oldalba.

A híreken kívül egyéb szilveszteri témájú számok is szerepelni fognak a 30-ai részben, több zenés kabarészám is lesz a hangulat fokozásaként, de nem kívánok senkivel versengeni, hogy több vagy jobb legyen. Várhatóan kevesebb hír lesz a 2 ünnep között, ezért ha épp nincs téma, egy-egy más témához válogatom össze a számokat.
    De az messze van még. Addig még 3 rész lesz.