A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • altermanus #15547
    Az első felvételemet Bödöcs tiltotta a csatornámmal együtt, mint a végén kiderült, szegény bödöcs azt se tudja eszik vagy isszák a youtube-ot (Valamelyik interjúba hallottam - talán a Gulyás Marcinál) évekig haragudtam rá, bár valakinek nagy kedvence :) Azóta hallgatom újra az előadást. Akkor abból miért nem csinálnak balhét, hogy már a DumaTV felvételeivel tele az nCore? :D Ha akarnak akkor, így is, úgy is megtalálnak. rendőrség, aztán kopogtatnak az ajtón, hogy ,,na mutassa mit csinál?" Azt tudom, hogy az RTL kiverte a balhét 2019-ben, hogy mi az, hogy a showder klub fent van minden torrent oldalon (logo nélkül) Besz.rok! Logóval lehet, logó nélkül nem? :D szerintem nem árulok el nagy titkot, hogy Litkaiék engedélye nélkül van fent a duma aktuál. Őszinte legyek? Én múltkor voltam egy stand up esten (nem duma aktuál) az asszony nem szereti. De ott jól érezte magát. De visszatérve, sok előadást láttam TV-ből vettem fel, de mégis úgy érzem, hogy ameddig nem a teljes videós anyagot teszem fel, szerintem nem lesz belőle gond. Viszont az Állj ki és Dumálj facebook oldal egyszer csak eltűnt... (minket kért meg, hogy reklámozzuk egy kicsit) aztán a reklámnak az lett a vége, hogy a facebooknak írtak, és letiltották az oldalt :D Ennyit a jogdíjakról. Meg ha azt veszed, ezt a fórumot talán nézik 5k-n. a facebookon 5M ember van. Talán ezért is. Szerintem csináljuk ameddig az sg.hu megengedi. Ha nem engedi, onnantól lesz baj Aki nagyon szereti őket, az úgy is vesz jegyet az előadásra, vagy előfizet a Duma TV-re.
    Utoljára szerkesztette: altermanus, 2022.11.05. 20:31:42