A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • MisterV #15540
    Köszi! Hát ha sokáig ragaszkodom a hírekhez kapcsolódó tematikához, akkor előbb-utóbb elfogynak a számok, hiszen a szegénység, megélhetési válság, rezsiproblémák a kabarészámok talán 5-10%-ában szerepelnek, de úgy tűnik, hogy ez egy tartós téma lenne, ahogy a legfrisebb árstoppot elnézem és a rezsiszámlák kifizethetőségét. Épp ezért tervezek majd egyéb tematikát is, mint pl. mesék (mesével kapcsolatos kabarészámok, pl Hófehérke és a 7 elgyötört törpe, vagy műsorokkal kapcsolatosat, ahol riportok/közvetítések lennének (Hugyosjózsi, A valóság ütőerén, Nyúlszáj, Kokbásztöltő verseny, Kőművesolimpia, stb.). De hát nem ezért hallgatják, hanem a Hetihetes forma miatt, azaz az aktuális hírek kifigurázása tetszik a hallgatónak (ahogy valaki írta is; nevetni azon, amin sírni kéne), így ez csak végső eset lesz, vagy különszám.

Valaha rádióztam (rendes FM és webrádióban is), de inkább zenei téren, kb. ennyi dumával, mint itt az összekötők... ezért van egy kis beszélőkém, de magam is érzem visszahallgatva, hogy egy beszédtanár sokat tudna fejleszteni rajtam.

Az összeállítás kb. csütörtök délután áll össze témákban, az akkori hír az utolsó, akkor jön egy röpke (1-2 órás) válogatás, ahol nagyjából 40 kabarészám lesz összeválogatva a témákhoz. Ebből válogatom tovább azt, ami határeset, így az kiesik. A végeredmény most is 20 lett, a kiesettek görgetve lesznek 1-2 hétig, hátha oda jó, ha nem, mennek a levesbe. A számokat felcimkézem az adott témához, ha ismerem, már írom is hozzá a felkonfot, ha csak futólag hallottam, akkor belehallgatok és utána írom.

Az itt elérhető anyagokból dolgozom, elsősorban a régiekből durván 2010-ig, 1-2 újabb kerül csak bele. A többi frissebb kabaré már nem Farkasházy-s típus (ő még benne hagyta a bakikat és a szókimondó dolgokat), így egyrészt ezért sem válogatok újabbakat, másrészt meg volt egy HDD problémám pár éve és kb. 30GB-nyi humor anyag szállt el, leginkább 2010 utániakkal. A Mediafire (vágatlan verzió) meg nagy meló lenne újravágni, hogy ha keresek 1 számot, azt hamar meg is találjam és ne kelljen annyit végighallgatni. A vágottak meg Osztott-on voltak, ami már évek óta nincs.

Tehát van meló vele, de látom, hogy már ma a megjelenés napján elég szép számmal hallgatták/töltötték, így ez motivál a folytatásra. Azért arra a szintre nem szeretnék eljutni, mint a mai esetében az Apa segít számnál, hogy pl. csak egy mondatért kapcsoljam egy hírhez. Ezt 2 hírhez csatoltam, így még szerintem belefért a filmünnephez kapcsolás is. (Tudom, ott van a Moziban felejtett mikrofon, ami a múlt alkalommal csak említve lett, ide elfért volna, de az mozi és nem film... a filmkészítést meg Hofi már elmesélte szintén múltkor, ami ide is illett volna. Szóval nem egyszerű.)

Csinálom, amíg lesz közönség, akit érdekel, csinálom, amíg lesz időm és lehetőségem és persze alapanyagom.