A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • MisterV #15410
    Ezt a fórumot tekintve... ahogy sokminden, úgy szerintem ez is átkerült a fb-re, hiszen nem MR oldalon jelentek meg a felvételeken készült videók, vagy nem ott hirdették a márványtermi felvételeket sem, hanem mindent csak fb-n. Így elképzelhető, hogy ott vannak csoportok, ahol az innen eltűnő fórumozók tovább élik életüket.
    Mivel én nem kívánom megadni (egy már többször pénzért szivárogtató) külföldi oldalnak a személyes adataimat, így én nem is láthatom (lassan 4 éve) a fb-n folyó dolgokat, de ahogy tévék a honlapjuk helyett a fb-t használják pl. műsorok műsoridő utáni folytatására, tüntetések élő közvetítésére, vagy szavazásra, így simán el tudom képzelni, hogy a kabaré is oda költözik, mint média, mint fórum, csak ott csoportnak szokták nevezni.

A Fábry szerintem nem 1 személyben hibás, hiszen azért a régi társaság rögzíti, szervezi a felvételeket, tehát az évtizedek óta ott dolgozóknak is lehet szava és jelezhetik, hogy ez így nem oké.

Azt tudom, hogy a nagy Petőfi/Kossuth --> MR átalakulás idején sokan hagyták ott a kabarét, akár háttérmunkások, akár szereplők, mint pl. Gálvölgyi. És volt mélyrepülése is pl. a Muppet kabaré alkalmával és akörül, amikor zenei aláfestéseket is használtak, de sikerült kinőniük és ismét elfogadhatót gyártaniuk... egy ideig.

De ha tényleg ennyire nem megy, hát régen ők vették fel Hofit is, Sándor Györgyöt is, "Besenyőéket" is, ami teljes adás volt, Ha ez a jelenetes dolog nem megy, miért nem próbálkoznak egy előadó egész estés műsorával? Ha régen működött, most is menne. Ha nem a régi nagy neveket, akkor ott van Bödőcs, bár politikai hovatartozása kizárja, hogy a pártállami rádióban megszólalhasson, Badár tudna 1 órát is folyamatosan beszélni, tehát "alapanyag" lenne, csak késztetés vagy pénz nincs ezt összehozni.

De valljuk meg őszintén, hogy ezek a műsorok 99%-ban 1x hallgatósak, míg Lepsénynél még megvolt, Kőművesverseny, Taxi, Hugyos Józsi számok, Hófehérke, Reklám Sámson, stb. a mai napig megunhatatlanok. Igaz, egy ma gyártott tévé sem működik addig, mint a 80-as években gyártottak, de akkor is.
    A HetiHetes is addig volt jó, amíg fix társaság ült ott, amint váltogatták az embereket, a színvonal is leromlott.
    Itt viszont önmagától romlott le a színvonal. Lehet, hogy fiatalítani kéne? Vagy ahogy régen; vándorolni kéne és 1-1 település művházában rögzíteni az adást? Ott teltház lenne, hiszen nem kerül annyiba, mintha felutaznak BP-re és a vidékiek inkább kabaréshallgatók. Azaz nem új dolgokat kéne kitalálni, csak visszanézni, hogy milyen volt, amikor még kenyérgyárból, Apeh székházból, művelődési központból, Egerből, Balatonról hallhattunk kabarét.
    Megoldás lenne... csak él-e valaki a lehetőségekkel.