A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • MisterV #15407
    Felvételre járóktól kérdezném, hogy mit tudnak a felvételekről, ugyanis pár hete még láttam a jegymester oldalán a felvételeket, ám mára egyetlen egyet sem, se a jegy oldalán, de még a Thália oldalán sincs a jegy/előadás felsorolása között.
    Netán annyira kevesen voltak (hiszen a Stefánia fele se volt a Thália és amikor 1 éve legutóbb voltam, talán ha 3/4-ig volt), hogy visszatértek a Márványtermes ingyenes megoldásra?
    141 fő az adatok szerint a Télikert, az Arizóna stúdióról csak tervrajzot láttam, de ott talán 100 fő se fér aszerint. Stef ha jól emlékszem 300 körül volt és aránylag 80-100%-os teltház mindig megvolt.

    FB-m nincs, így ha ott van bármi infó, azt nem látom (régen ott hirdették a Márványos felvételeket).

    Szóval megszűnik a műsor, vagy megint csak alákeverik a stúdiófelvétel alá a tapsot, mint vírusos időkben, vagy mi történhetett?


    Nem furcsa, hogy elfogytak a nézők. A Stef elég nagy volt, szép világos, igazi színház jelleg 1e Ft-os belépővel, aztán kicsi, sötét Télikert, a büdös belvárosban, sok lépcsőzés, ritkán járó lift, így időseknek sem ideális, tavaly már 1,3e Ft-os áron, amikor nemrég néztem, ha jól láttam már 2e Ft-os jegy volt. Viszont nem feltétlenül az ár a probléma, vagy a környezet, hanem a számok színvonala. 4 évig szinte mindegyik felvételen ott voltam, de most ha évi 1-re elmegyek, már az is csoda, és ez sem az ár, hanem a színvonal miatt.

    Nekem "Jolika" az első 1-2 történetében még jópofa volt, de ennyiszer már idegesítő. Nem véletlenül nem néztem a Mónika show-t (kb. annak a színvonalával azonos), erre a kabaréban minden második alkalommal szerepel.
    Fábry mesél, nincs is ezzel baj, de a régi számai (Síbaleset, Karácsony, stb.) rendesen felépített történetek, nem kapkodás ide-oda, nem 1 számban több különböző történet. Mostanában inkább humortalan történetek vannak... azaz mesének jó, de nekem nem sikerül elmosolyodnom rajta, hiszen csak történet. Bár hallatszik nevetés, azaz valakinek biztosan humoros volt, de a többség azért csöndben volt.
    A standup brigád el van tűnve teljesen, úgy mint Litkai, Hadházi, Szőke András, stb. Pár éve nagyon nyomták Nádast, Gallát, őket se sűrűn lehet hallani. Illetve régi nagy nevek, akik még élnek (Sándor György, Nagy Bandó, Koltai-Verebes páros) ők visszahozhatnák a közönséget, hiszen mindnek saját stílusa és saját humora van. Színes kéne legyen a műsor és főleg nem a propagandát kéne nyomnia, de már 1 éve is azért fejeztem be a felvételre járást, mert 2-3 számban is ment a kormánypropaganda vagy az ellenzék pocskodiázása. A kabaré világ életében ellenzéki műfaj volt (lásd Hofi), de ha nem tudnak politizálni, inkább hagyják ki a műsorból, de ne állítsák fejre a kabaré műfaját!

    Változás kell, mert egyre kisebb termekbe kényszerül a felvétel és nem feltétlenül a jegyár miatt.
    Nincs már Humorfesztivál sem. Tévék tartanak válogatásokat, de azokról se nagyon hall az ember, vagy pl. aki nekem tetszett a talán fél éve feltöltött félőrültek műsorból, na ő sehol nem lép fel. Hívják meg őket! Új, fiatalos stílus, valami más, mint a megszokott! De ők nem... A csapat már megvan és egyre ritkul, de nem akarják bővíteni.

    Szóval visszatérve a kérdésemre... ki mit tud a felvételekről? Vannak még, vagy tényleg elfogytak a nézők?