A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
Én Sound Forge-al dolgozom... abból is egy őskövülettel, a 7-essel. Direktben is tud dolgozni mp3-al.
Kijelölöd a megfelelő részt (M gomb a marker a pontosabb jelölésért), kivágod, majd "Paste as new" és elmented a neked tetsző formátumban.
Egérgörgő előre-hátra (vagy fel-le gomb) a hullámra közelít-távolít. Bal alsó sarokban a nagyítók a hullámot nagyítják (kattintva és görgővel dolgozva gyorsabb). A jobbra-balra gombbal tudsz a hullámon lépésenként menni.
Először érdemes végigmarkerezni az egész anyagot (M gomb... ha kicsit arrébb kell, az időlécen lévő narancs jelölőt egérrel el tudod húzni a kívánt pontra), majd 2 marker között duplakatt és ki van jelölve az adott jelenet, ezt kivág, újba beilleszt, ment.
Persze mindenkinek az az egyszerű és könnyű, amit már használt. Én még NT-n kezdtem 27 évvel ezelőtt ezzel a programmal (4.0), szóval ha netán emellett döntesz, keress meg privát üzenetben és segítek!
Sajnos a nálam telepített utolsó változat sem ismeri még az opus fájltípust, így azt külön programmal szoktam wav-ba átalakítani, de a normalizálás, "termékmegjelenítés" kivágás és mp3-ba mentés a fenti programmal történik.