A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • gavgab
    hello,

Igen természetesen keményen fogalmaztam , ez az ÉN Saját véleményem.jelenleg így látom.
    Sajnálom hogy ilyen mélységekbe süllyedt ez is a mai Mo.-on.
    Emlékszem a régi felvételekre amiket szívesen hallgatok , tudom mi következik de ennek ismeretében is jókat derülök a poénokon.Pedig sokszor hallottam már.Ilyen a „ Donászi Magda verse!” sztem ez nagy lövésük volt a szerzőpásosnak.
    Ez természetes hogy mindenkinek más és más tetszik.Vki ezt szereti vki azt.Ezt tiszteletben is tartom és emiatt nem szeretnék senkivel sem balhézni vagy kemény vitába keveredni.Ez olyan hogy vki a rockot , tuc-tuc zenét , metallt részesíti előnyben s vki a romantikus vagy jazz zenét szereti.Ez így van a film , az öltözködés , a politika a sport és a nemi beállítottság terén.Ok!
    Tényleg senkit nem akarok bántani , megsérteni , lelkébe gázolni.
    Hogy miért hallgatom , mert szeretem a Kabarét , szeretem a jól megkomponált előadásokat , szeretek szinte már nyeríteni a sok lököttségtől.
    Ez is egyfajta szolgáltatás.Ő az eladó és mi vagyunk a vevők vagyis a hallgatói.Ő értékesíti a tudását és mi fizetünk azért hogy jól érezzük magunkat.Sztem ránk fér Magyarokra.
    Úgy érzem ketten alkotunk egy egységet.De ha az egyik nem teljesít sajnos a csapatmunka nem lesz sikeres.Keserű lesz a szánk íze sajnos itt is meg ott is.
    Szerencsére voltam Hadházi és Dombóvári közös estjén.Nagy arcok.Szórták a poénokat és természetesen ezt a testbeszédükkel tették kbaszott élvezhetővé.Zseniálisak voltak.
    Voltam Lart Pour Lart előadáson is , Szerencsére!!!Amit a négy figura művelt az nem semmi.Szem nem maradt szárazon.Rekeszizmok görcsbe rándultak a sok és önfeledt röhögéstől a teljes produkciónál mindkét esetben.Szó szerint már nyerítettünk a röhögéstől.Nagyon király érzés.
    Csak azt szeretném ha mindkét fél tisztességesen elbeszélgetne , kommunikálna egymással és nem mutogatnák egymásra vagy letámadnánk egymást mert éppen nekem ez a véleményem és neki az.
    Olyan jó lenne ha sikerülne kialakítani egy előadó művész-közönség kapcsolatot.
    Ezért nincs magyar focisiker sem.Van egy ember ( nem nevesítek ) és van a többi és a másik többi.
    Ha a 11mezőnyjátékos felmegy a pályára az onnantól EGY CSAPAT.TEAM WORK!!!Nincs egyéni produkció.11összetevő a SIKERért.

Felmegy a színész , zenész , előadóművész , pap , tanár stb. a pódiumra/pulpitusra és én beülök az előadására/órájára az megint egy egységet képezvagyis egy CSAPATot.
    Tegyünk már vmit hogy jó legyen.
    Tudom leszünk kinek ez nem tetszik , kinek az nem de legyen már Mo.-on megint Kabaré.
    Én csak ezt szeretném.Meg hogy kommentelők ne essünk brutálisan embertelenül egymásnak.Az Hogy Ikovacs „hibázott” ( ha jól emlékszem ) azért nem kellett volna a sárga földig leabálni hülye paraszt módjára.A feltöltők kibaszott sok munkát végeztek azért hogy mi jól érezzük magunkat.Ez idő és energia ráfordítás részükről.Tölthetnék ezen idejüket mással is de dolgoznak hogy Nekünk jó legyen.Ez egy szívesség részükről részünkre.Elérhetővé teszik az aktuális részt - ha már nem tudjuk meghallgatni vmilyen elfoglaltágunk miatt.Ezért sztem nagyon nagy köszönettel tartozunk érte nekik.És ezt tartsuk tiszteletben mi letöltők.Legyünk már XXI. sz.-beli kulturált emberek.Ennyit megérdemelnek az ún. ingyenes társadalmi szivességükért.

Abban igazad van hogy ami nem tetszik azt nem hallgatom.Ezért szeretem és örülök neki hogy kollégáiddal „vágott” verzióban is elérhetővé teszitek a hanganyagot.

Ezért is köszönöm a több órányi elérhető hanganyagot az elmúlt ca. 5évből.

Tegyünk már a közös és örömteli önfeledt szórakozásunkért.

Áldott Ünnepeket Mindenkinek és már hangoljunk az év végi Kabaré előadásra.

Jobb évet mindenkinek!!! ( jobbat mint az idei de kicsit rosszabbat mint az elkövetkező )
    U.I.: legyünk tekintettel egymásra