A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • MisterV #13269
    Dir50 tapasztalat:
    Működik adblockerrel is.
    A blokkolt címek: o333o.com, bootstrapcdn.com, exoclsodaqs.com, fly4free.com, fontawesome.com, google-analytics.com
    Amennyiben magán a dir50.cc saját oldalára akarod ráküldeni a blokkolót, az még uBlock Origin esetében egy sárga jelzéssel megtehető, piros jelzésnél írja az oldal, hogy kapcsold ki a blokkolót. A nevezett uBlock Origin Opera böngészőn használatos és rendelkezik olyan szűrővel, ami a reklámblokkolásra figyelmeztető részt is képes kiszűrni, azaz az oldal nem veszi észre, ha blokkolod a reklámokat.
    A legegyszerűbbb, ha a fenti címeket felveszed a windows/droid hosts fájljába, így ezek reklámblokkoló nélkül is blokkolódnak.

Én magam a böngészőnek és a benne megnyitott oldalaknak nem hagyom, hogy értesítéseket jelenítsenek meg (a Dir50 is akarna értesíteni), valamint minden felugró ablak blokkolva van. Így használható a tárhely.
    Emellett persze egy 5MB-os hosts fájl is segít a védelmemben több százezer tiltott címmel.

Mega:
    15GB van csak ingyen, stabilan, hosszú távon. Bónuszként lehet kapni még meghívottak után, droidos verzió telepítése után, PC-s verzió telepítése után, így elérhető az 50GB, ám ez 6 hónap vagy max 1 év (típusonként változik, ha jól tudom). Egy ideig tűri az oldal azt, hogy visszaesel 15-re, ám 49GB-al van megtömve, de aztán küld egy figyelmeztetést, miszerint néhány nap áll rendelkezésre, hogy töröld a kvótán felüli részt, vagy ő teszi meg (netán fizess elő). Tehát tartósan ez sem 50GB, csak átmenetileg.

cloudmail.ru:
    32GB tárhelyet biztosít szinte korlátlan letöltési sebességgel. (Nekem 5-6M sebességgel jönnek le róla a dolgok wifin keresztül.) Könyvtár megosztása esetén a kiválasztott fájlokból vagy a könyvtárról zip-et készít és úgy tölti le. Regisztrációhoz orosz nyelv tudás szükséges (vagy fordítós böngésző, nem teszteltem, hogy úgy menne-e).