A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
zitababa5 #13243 Kedves Mr.V!
És a kedves olvasó! Nekem abból lett elegem amiből neked is! Töltöd, vágod, hozzáadod, izzadsz vele és ha már kapsz egy köszönöm hozzászólást már úgy érzed megérte. Pedig nem.........
Mert a mai generáció megszokta, hogy minden van és némi kutakodás után minden elérhető!
Én még abból a régi vágású korból származom ( a magam 40 évével ) ahol a humor egy ünnep volt, és bár izgága nő vagyok aki anno sok pénz költött egy jó kabaré előadásért ( főleg azért mert vidéki vagyok), sajnos most nagyon nehezen találom a humort az igazi önfeledt nevetést,mert a kabaré elment más irányba.
Anno azért szerettük a kabarét, mert kimondta azt amit gondoltunk, kimondta azt amit éreztünk, és összerakta olyan jelenetekkel, amit MI nap mint nap átéltünk, bár nem volt Fórum ahol hangot adhattunk ezen érzéseinknek.....
Tabukat döngetett a humor és élveztük, mert kimondta helyettünk azt, amit akkor nem lehetett...
Nekem és a generációmnak egy problémája van. Eltűnt a politikai humor. A lenyomata, a ferde tükörképe mai társadalmunknak.
Mert mi az amin igazán tudunk nevetni?
A klasszikus humor ( Stan és Pan, Benny Hill, Hofi Géza ) legnagyobb nevettetői pont a kisember alaphelyzeteit , mindennapi küzdelmeit vették górcső alá és nagyították fel a helyzettől függően.
Ez hiányzik most is....
Gyakorlatilag 5-6 előadót tudok dicsérni akik vállalják az ellenszélt, vállaljak a kérdőjeleket és szembe mennek az árral olyan humort csinálva, amely a legjobb kabarék idejét idézi. RESPECT!
Én már többször felvetettem, hogy ezen közösség csináljon egy Privát fórumot, egy Zárt közösséget, ahol jogi, pénzügyi és egyéb előnyök nélküli csoport működjön. Csak a Retro humor élvezetéért. És NE legyen MTVA fricska, ne legyen megosztás a közösségi oldalakon, ne legyen pénzt akarok keresni a feltöltésért munka, hanem vezéreljen az a cél, hogy azt a HUMORT MEGOSSZUK EGYMÁSSAL AMI MÁR NINCS.
Egyébként MINDEN TISZTELEM az itt "dolgozó" feltöltőknek!!!! Tényleg össze kellene fognunk egy nektek, nekünk és nekik tetsző KABARÉ privát ( "maghoz" hasonló) közösségének a felépítéséhez, különben félő, hogy eltűnik egy korfüggő réteghumor!!!!