A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
Dolfi516 #12846 Szia Mr.V. és VKaroly!
Én rendszeres letöltőtök vagyok és most is elolvastam a korábbi kommenteket. Amit feltesztek, azt én őszintén mondom, hogy mindig türelmetlenül várom, de sokszor nem tudom végighallgatni azonnal, ezért én felteszem a telefonomra és amikor van időm (pl. este, vagy utazás közben), akkor hallgatom meg. A MR hallgatói közül engem pl. már vagy 20 éve "elvesztettek", a hantárból pedig szintén nem hallgatom, azzal korábban sok gondom volt.
Én nagyon régóta a telefonomról hallgatom, ahogy az előbb is írtam van amikor azonnal, van amikor később.
Mr.V. 3 alternatívája közül én az elsőt támogatom, azaz a moderált fórumon 31-én jelenjen meg, itt pedig 01-én.
Szerintem 31-én este élőben kevesen hallgatják egyéb "elfoglaltságaik" miatt, de aki tényleg régóta fanatikus az lehet, hogy szívesen meghallgatja minél korábban. Én pl. valószínűleg elsején délelőtt, amikor felkeltem, akkor fogom meghallgatni lustálkodás közben.
Köszönöm az eddigi munkátokat!
Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok!
Dolfi