A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • MisterV #12839
    De igen, csakhogy ahogy évek során tapasztaltuk, maga a szilveszteri adás 31-én és még az ismétlések után 1 "kimaradt" adással zárul le. Azaz kb. január végén tudnám közzétenni, amire minden lemenne. Hiszen most nem egész 4 óra megy le, de marad még közel 1,5 órás anyag, amivel várni kéne... de ha már 31-én és az ismétlő adások alkalmával 2x is meghallgatták, a kivágottakra már utána ki kíváncsi?
    Meg itt van ember, aki ha tudja, hogy van kalóz anyag, nem hallgatja az eredetit. Őket szivassam 1 hónapig?
    Nem olyan jó, mint a korábbi szilveszteri műsorok. Sehol egy nagy név (Koltai, Sándor György, Verebes, Nagy Bandó, ...), csak akiket év közben is hallhattunk, azaz semmivel nem ünnepibb, mint bármelyik másik.

De van egy másik ésszerűbb indokom is:
    Sokan buliznak, vendégségbe mennek, ahol nem fülelik a rádiót egész este. Nem "újévi" kabaré, hanem "szilveszteri", így a készülődésre előre hozom nekik az élményt és megalapozott hangulattal kezdhetik a bulijukat.

Szóval nem szándékom, hogy szabályt szegjek, de egy készülődésre (szendvicskészítés, hajvasalás, várakozás, amíg a nő elkészül és szabad lesz a fürdő) inkább előrébb hozom, hogy viták helyett kacagással teljen az a maradék kis idő.
    Nem lesz akkora hallgatottsága, hiszen átlag 20-30 letöltése volt 1 hét alatt az anyagaimnak, így a MR nem fog hallgatót veszíteni miattam... és nem hetekkel, hanem csak órákkal korábban teszem közzé.
    Aki jogkövető, az eleve rádióban vagy a hangtárban hallgatja viszont és nem itt... így most is csak a fanatikusoknak kínálom az anyagot, a többieket kérem, hogy éjfél után töltsék csak le (és meghallgatás után semmisítsék meg)!

Vagy egy másik alternatíva: a moderált fórumban közzéteszem (azt csak regisztrált, tényleg fanatikus tagok látják) és csak jövőre itt.

Tervben volt, hogy netrádióban a rádiós adással egy időben sugároztam volna, de a megvalósítás macerás lett volna. Az lett volna az optimális alternatíva, de így a fenti szempontok alapján döntöttem így.

Mivel te itt fő feltöltő vagy, a te véleményedet kérem:
    1. Moderált 31-én, itt 1-én
    2. Moderált 31-én, itt január végén (amire lement a kimaradt jelenetes adás is)
    3. 31-én délután mindkét helyen (hiszen este kevesen hallgatják egyéb elfoglaltságaik miatt, de a hangulathoz jól jön)

Ahogy te döntesz, ahhoz tartom magam... de próbáltam mérlegelni az igényeket és a szabályokat, én az igények felé húztam...
    Tehát melyik legyen?