A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
battag #12456 Sziasztok!
Már több mint egy éve egyszer írtam Ikovacs-nak, de a téma újra aktuális lett. Figyelmében ajánlottam az Office 365 Otthoni verziót, amivel 5-en összeállva mindenki élvezhet jogtiszta office-on túl 1-1 TB felhős tárhelyet. Erre a biztonságos felhős tárhelyre egyszerűen és gyorsan fel lehet tölteni a kabarékat, nem kell vírusoktól, reklámblokkoló-blokkolóktól tartani, gyors lesz a letöltés stb. A megosztásokat is lehet jelszóval védeni, egy adott fájlt vagy mappát megosztani mindenkivel vagy csak adott userekkel, lejárattal vagy lejárat nélkül. Szóval sok előnye van. Ha összejönne az 5 fő, akkor fejenként csak 6000 Ft-ba kerülne egy évre, és szerintem gyorsan összejönne - Ikovacs vagy VKaroly felöltéseit élvező - 12 fórumtag, aki egy-egy hónapot, azaz 500-500 Ft-ot felajánlana erre a célra. Én tuti bedobnám "egy sör árát", hogy ne kelljen a jövőben mindenféle kétes oldalakról kisebb-nagyobb sikerrel töltögetni.
Vélemény?
BattaG