A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • grekon
    Lehet azért nem szivesen haszná1nak reklámblokkolót az emberek mert többszörösére emeli a ram fogyasztást (100-150-röl akár 500-600-ra 2-3 oldallal) én ezért ilyen oldalakra olyat használok aminek alapbol van reklámblokkolója (360Browser) s kis ramfogyasztásu (mivel régi gépem van). Benéztem a
    https://dir50.net/bgx3lmjclud1
    oldalra s két reklámot blokkollt is (egy maradt és a fast download) . Instaláltam az Ublock-ot (Ghostery-t nem találtam) s visszamentem a fenti oldalra s ugyanannyi reklám maradt majd a következö pillanatban ez a kép fogadott :

Leszedtem Ublock-ot s elinditottam a letöltést : 7-8 MB/s jött ami kissé lemarad a mega 14-22 MB/s -tól (110-176 Mb/s) . S hogy Laser1-nek is válaszoljak a Megasyincböl van portable is és nem kell instalálni .

Tehát a dir50 kicsit eröszakosan nyomja a reklámait de odafigyeléssel használható (bár ha tavaly indult s már ennyire eröszakos nem sok jót jósolok neki) . Elönye hogy nem kell segédprogi .

Mega régebb ota megy gyorsabb , megbizhatobb (beszéltem olyannal akinek 6 accuntja volt s öt éve fenn vannak dolgai) de segédprogi (Megasyinc) kell hozzá .

DE ENGEDJÉTEK MEG HOGY NE A NYÚL DÖNTSE EL MILYEN PUSKÁVAL RÚGJÁK SEGGBE . Majd Ikovacs (vagy az idö) eldönti melyiket használja .