A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • MisterV #12447
    Ezért írtam, hogy "Nem teszteltem, csak ráakadtam és gondoltam közzé teszem."
    Egy albumot kerestem, majd egy fórumon dir50-es link volt. Letöltöttem, nem jött helyette semmi exe vagy bármi más, a visszaszámlálás is 10-től kb. 2mp alatt lement, szóval nekem nem volt problémám vele, igaz 5MB a hosts fájlom és emellett reklámblokkoló (uBlock) és követőblokkoló (Ghostery) is fut a böngészőben, szóval én be vagyok védve, nem úgy mint az átlag felhasználó.

Amúgy sok helyen látható több Download gomb, ahol csak a (többnyire legalsó - esetünkben nem) legkisebb a valós (vagy olykor egy szimpla szöveg), a nagy, feltűnő (netán gyors letöltéssel kecsegtető) gombok akarnak saját "downloadert" leszedetni, ami egy exe, de ez akkor egyből kiderül a kiterjesztésből, méretből, ha átverés.

Ez reklámmal:

Látszik a Fast Download gomb jobb alján az "Ad" azaz REKLÁM felirat, tehát az oldal még figyelmeztet is!

Ez pedig reklámblokkolóval:

Ezért érdemes böngészés előtt bevédeni a gépet, hiszen a képekből is látszik, hogy csak a lényeg marad ott, egyetlen gomb, tehát még félre se tudsz nyomni.
    Utoljára szerkesztette: MisterV, 2018.04.18. 23:10:06