A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • MisterV #12386
    Volt szó arról is, hogy az én kalózanyagaimat torrenten osztogatnám tovább, de én inkább a megát választottam. Most nem részletezném az okát, csak 1 mondatban: így bárkinek elérhető külön szoftver, regisztráció, visszaosztás és egyéb macera nélkül.

Javasolnék viszont a feltöltőknek egy kis pluszmunkát:
    -tarts 1 fiókot az aktuális (elmúlt 1 havi) anyag megosztására és tarts 1 másikat, ahol az archív anyagot lebutítva tartod (videókra gondolok). Tehát nem HD 1-2GB-os anyag, hanem egy konvertálás utáni még nézhető 200-300MB-os formátumra átalakítva.
    Így bár dupla munka, akinek kell jó minőségben (megőrzésre) 3-4 hete van letölteni, aki pedig csak 1x megnézi és törli, annak az SD verzió bőven elég az archívumban.
    Mivel humorról van szó, úgy vélem, ha a képi anyag csak nézhető és nem hiper-szuper, az ember akkor is tudja élvezni... gondolok itt a kezdeti kalózvideóimra, ahol mind a kép, mind a hang nagyon rossz volt, mégis volt annyi nézettsége, mint az utolsó HQ felvételeknek. Azaz a felvétel anyaga (azaz maga a humor) érdekelte a nézőt és a képi látvány (még homályosan is) adott 1 kis pluszt a rádióhoz képest.

Mindemellett egyre többen nézik telefonon, mert átköltöuóztek a számítógépről a laptopra, majd a telójukra, így a minőség már kevésbé szempont ezután.

De vissza a tárhelyhez...
    Azt nem mondom, hogy indavideó, tyúktúb vagy egyéb videómegosztóra kerüljön, mert esélyes, hogy törlik, de végső esetben ez is elképzelhető, hiszen az osztott előtt is volt élet, igaz, akkor még inkább csak hanganyaggal... de akkor a datás 70k letöltési sebesség is elég volt.

Azt gondolom, hogy itt mindenki fillérekig beosztja a fizetését, tehát bármilyen oldal, ami prémiummal működik, felejtős. Emellett ha 1 nagy tárhelyre kéne közösen összedobni, még 10-20e Ft se jönne össze 1 évre, így ez sem megoldás.

Itt most felvázoltam jópár alternatívát, a feltöltőkre bízom, hogy ki mit talál értékesnek a leírtakból (de én pl. a hanganyagott többször meghallgatom, a videót pedig mindig csak 1x szoktam megnézni, aminél ha az arcok, mozgások kivehetők, nekem már tökéletes).