A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • gavgab
    Sztem vannak még jó humoristák meg lesznek is.
    sok minden kell hozzá: tehetség , alázat stb.
    pénzből élünk.kell a pénz a mindennapjainkhoz.de sokan mindent elvállalnak a pénzért , minél több legyen.Kiégnek hamar.
    Jó lenne ha idejük lenne tökéletesíteniük a produkciójukat.Nem durr bele.
    A Bach jolikája is a sírba visz.Tetszik hogy nevetségessé teszi azokat.
    Tudom hogy néhány hozzászólással ezelőtt őt is elküldtem messzire de azóta volt egy két jó előadása.tetszet a Jolika cserél Kálmánnal és ő megy le a kocsmába helyette míg az házibuzgárkodik szorgosan.Vagy az állásinterjú is.
    Dombóvárit sem csíptam az elején most pedig beérett.Fábry sztem jó dumagép akár egy hangos könyv.Hajdú sztem tök hülye és Edu katasztrófa és ez az ő ismérve.Csenki csak mondja és mondja de sztem ő sem tudja hogy mit.Így unalmassá válik.Van egy téma és azt jól körbe lehet járni.Olyan mint a disznóvágás vagy a piálás.Szinte már hungarikumok.
    Mostanában kicsit hiányolom a női stuposokat.Neveljünk már ki párat.Olyan jó lenne.Ők másképp látják a témát mint a fiúk.Nézzük a dolgokat a nők szemszögéből is.Milyenek is vagyunk mi hős ffi-ak.Ha már a 36,4láz ledönt minket.
    Utoljára szerkesztette: gavgab, 2018.03.01. 10:35:00