A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • Majkiii
    Köszönöm szépen a díjat. :D
    Bizony több éve már gyűjtöm a kabarékat! A kabaré szeretetét nagymamám ragasztotta rám hiszen mindig hallgatta a Kabarécsütörtököt és onnan kezdve én is megkedveltem ezt a műfajt és mindig vártam a csütörtököket. Hofi-t is nagyon szerettem, jó poénjai voltak. Aztán mikor elkezdődött a Kabaréklub onnantól kezdve döntöttem hogy archíválni fogom és terjeszteni megosztani más kabarékedvelőkkel :) Aztán jöttek a szokásos havi kabarék is, melyeket ugyanúgy gyűjtöttem na meg a szilveszterieket. Elindult tavaly a SHowder Klub, azt pedig mindig mp3-ba tettem fel, hogy aki esetleg úton van hallgatná egyszerűbb illetve hát a legtöbb poén ha hallgatjuk akkor is érthető.
    Örülök hogy érdemes volt dolgozni az anyaggal és sokaknak öröm volt letölteni a Májki-s vágott változatokat! Természetesen továbbra is számíthattok munkámra. Köszi még1szer mindenkinek és a többieknek gratula további jó kabarégyűjtést, vágást. :)

Ja és nem elfelejteni ma (szombaton) 13órától az MR1-en kabaré megint:
    Bon-bon díj - Vida Péter
    Bon-bon díj 2008 Vida Péter Szerkesztő: Sinkó Péter (ism: hétfő 14.05)