A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
Én már feladtam... eddig éjjel, kora reggel felmentek a dolgok, 2 hete semmi.
drive.google.com , mega.nz mediafire.com, ulozto.net , ...
drive.google.com akár teljes sávszélesség (több szálon töltve), max 15GB tárhely, régebbi böngészőkkel nem használható, újakkal reklámblokkolóval hibás működés.
mega.nz 50GB tárhely, ~1M sávszél, mobilon csak saját programmal használható, böngészőből nem, számítógépen dupla helyet foglal a letöltés, ha legalább pluginként nincs telepítve a böngészőbe, vagy a sync programja nincs telepítve. (Megasync, Megauploader használható gyors feltöltéshez ~600k max / fájl sebességgel)
mediafire.com akár 1M sávszél több szálon töltve (régebbi mobil böngészőkkel (WM5, UCBrowser) nem használható)
ulozto.net ~250k sávszél, 4 karakteres captcha, ezért néhány régebbi böngészővel nem megy
Ezek közül érdemes egy alternatívát választani... az első 2 feltöltés szempontjából gyors és egyszerű.
Esetemben annyi negatívum van az új címekkel, hogy én nem csomagolva töltöm fel az anyagaim, így minden online nézhető/hallgatható volt, ami ezeken a tárakon nem működik. (Megán már próbáltam saját tárról stream-ként filmet nézni, de 5-10 percen belül megállt.)