A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
A data is csak 200MB-ig ingyenes, tehát mindenképp fizetni kell a letöltésért ott, ha az ember hozzá akar jutni.
Nem véletlenül töltenek fel itt kizárólag ingyenes helyre. Sokaknak érvágás pár száz forint is, és ha létezik ingyenes alternatíva (pl. részenként osztottra feltéve, vagy MEGA-ra is műsoronként), akkor célszerű lenne azt használni.
Én minden anyagomat az osztottra pakolom, még ha sokszor nehézkes is, de arról online nézhető (azért használok mp4-et, hogy smart-tv-n is nézhető legyen letöltés nélkül).
1 éve is vita lett egy ünnepi feltöltés/megosztás miatt és 1 hónapig mentek az anyázások... úgy látszik ez népbetegség itt ezen a fórumon.
Ha mindenki az ajánlott ingyenes csatornákat használná, nem kellene vitázni... és ha van ingyenes alternatíva, miért kell kiszúrni a másikkal?
Datára is fel lehet pakolni 200MB-os darabokban és bár 1 hét mire valaki letölti, de ingyen hozzájut.
Én pl. munkahelyemen töltök mindent, így nem számítok áramfogyasztást, gépkopást, stb. ha letöltök, csak azt hogy ingyen jutottam hozzá... és pont ezért én is ingyen osztom meg amiket én tudok (pl. vágatlan kabaréfelvételek, kalózvideók ilyen előadásokról, stb.). Nekem is munkám van benne (pl. megvenni a jegyet, a műsor helyett a rögzítésre koncentrálni), mégsem töltöm pl. az ul.to-ra, ahol letöltésenként pénzt kapnék érte, igaz max 80-al lehet letölteni az osztott akár 4000-ével szemben.
Utoljára szerkesztette: MisterV, 2017.01.03. 14:08:51