A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • MisterV #11697
    Hát én sem bántam, hogy élőben nem fizettem ki 6e Ft-ot a 2 felvételért. Az Aradiék jobbak szoktak lenni, az "Ötletbörze" egy régi Bajor által előadott szám újrarögzítése volt és úgy összességében valóban nem az a hatalmas élmény, ami korábban volt.
    Átment 1x hallgatósba a dolog.
    Az Aradiék egy netrádióban mesélték, hogy mennyire készülnek a Sas felvételre... talán ezért lett most kicsit laposabb az előadásuk.

MEGA:
    Több helyen is azt az infót találtam, hogy az 5GB korlát 6 óra eltelte után nullázódik, így pl. a sync vagy a JDownloader, ami tudja folytatni rendesen, elvileg jó megoldás lehet. Igaz így is 3 részletben jönne le, ami a letöltési időn felül +12 óra várakozást jelent. (Ám aki tud IP-t váltani, az megúszhatja a várakozási időt.)

A ComedyCentral-os önálló esteket valaki rögzítette? Sok volt már itt az oldalon (Bödőcs Londonban, Kőhalmi gyűjtögetett dolgai, stb.), de volt amivel még nem találkoztam (KAP gyerekszobás háttérrel, Hadházi gyerekkori képeit mutogatja, ...) és a tévében lemaradtam róla, ill. csak futólag láttam 1-2 részletet.

Hetihetes egy darabig utolsó adása:
    Hetihetes 2016. 12. 31. normalizált hanggal, logó, karika nélkül mp4-ben 411.29MB (online nézhető) (osztott)
    Utoljára szerkesztette: MisterV, 2017.01.02. 20:57:52