A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • MisterV #11615
    Egészen pontosan 44 perc volt a Fábry a többszöri visszajövetelével. A moderált fórumon kifejtettem én is, hogy ez nem az, amire a közönség beül... de ha úgy vesszük, hogy a legutóbbi felvétel több, mint fél órával rövidebb volt, mert ő nem szerepelt, akkor most azt pótolta be... és igen, menet közben is többször említette, hogy mennyire rossz, amit csinál, majd a végén a kijelentés, hogy szerinte ez rádióban nem fog lemenni, értelmes önkritika volt. Csak sajnos olyan, mint a függők: most rosszul esett, hogy megbukott, de 2 hét múlva erre már nem emlékszik, csak a régi sikereire és ugyanúgy eljön "megbukni".
    Mint korábban is említettem, a humortalan műsorsorozatát az idén akkor törte meg, amikor egy székkel és könyvekkel készült és azokat elemezte. Na az szerintem jó volt. Ellenben a mostani, meg a múltkori márványtermi felvétel pocsék. "Ide egy kis tapsot elfogadnék!" - ha ez hallja az ember, már sejti kiről van szó... de ha a "kóóóóókusz" szót hallja meg, akkor is tudja kiről van szó, mégse olyan szájízzel gondol rá.
    Sajnálatos módon a kabarénak ő egy produkciós vezetője ha jól emlékszem, így persze hogy mindig berakja magát is a fellépők közé, hogy 1 műsorért 2 gázsit kaphasson. És ezért nem mernek szólni neki a függöny mögül, hogy "sok lesz már"... csak azt nem értem, miért jön vissza szinte mindig 1-2 plusz poénnal, amikor csak szerinte poénos.

Nem reklámozom, de a moderált fórumon továbbra is elérhetőek az előadáson készített kalózfelvételek, azaz aki kíváncsi a kivágott részekre, hogy mit is kellett végigszenvednünk (amiről Tofa írt), az ott meghallgathatja vágatlanul (feljavított hanggal). És bár nem a legjobb minőségben, de 1-2 videó is felkerül (amint az osztott újra működni fog... éjjel), többnyire Aradi, Varga, hiszen náluk sok a nyiszálás, mire adásban lemegy és a kivágott részek, hülyülések is poénosak.
    Videók, amik jelenleg feltöltésre várnak (péntektől elérhetőek):
    Aradi_-_Anyai_telefon_szinpadon
    Varga_-_Meselj_mi_van_veled
    Aradi_Varga_Vida_-_Elrontott_monolog
    Varga_-_Modern_gyaszbeszed