A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
Tofa #11612 Üdv,
a tegnapi rádiókabaré felvételről gondoltam beszámolok. Aradi tök jól szerepelt a hoppmesteri minősítésben, VFJ-fel szintén nagyon jól működtek. KAPnak volt egy tök jó ovis jelenete, amin szerintem mindenki könnyesre röhögte magát, Szép Bence maga is meglepődött mennyire vicces volt, és in general nagyon jók voltak az előadók. Ugyan Maksa számomra egy új poént nem mondott el, de aki először hallja annak nem volt rossz. Én spec Bach Szilviáért nem rajongok, bár a közönség java része jól szórakozott rajta, de igazán egy valamiért írok, az pedig Fábry... ez brutális volt... 50 (!!!!) percet beszélt, úgy hogy utazási történeteket mondott el, néhol erősen összefüggéstelenül, átkötésmentesen, gondosan ügyelve hogy poénok ne nagyon legyenek benne. Egyszerűen rossz volt nézni/hallgatni, nem irigylem a vágót, akinek ebből valami kerek dolgot össze kell raknia... még Fábry is érezte menetközben, hogy ez gáz volt, szóvá is tette, de könyörgöm miért csinálja ezt? Mi miatt égeti így le magát valaki? A nézőközönség kb negyede-harmada el is húzott utána a szünetben, és nagyon megölte a hangulatot. Ugyan utána voltak nagyon jó kis betétek, de szerintem sokan lefáradtak abban az 50 percnyi szenvergésben... a többi humoristának nem volt utána könnyű dolga... van valakinek magyarázata arra, hogy miért van erre szükség? minden alkalommal van egy hosszabb Fábry etap, de ha már ő is érzi hogy ez így se nem vicces, se nem előnyös neki, akkor miért kell erőltetni? Tényleg ritka szutyokvolt... Amit csinált, az nem rádiókabaréba való, ha nagyon barátságos tanácsot akarnék adni, akkor azt mondanám, hogy inkább kerekasztal jelleggel hívjon meg beszélgetésre embereket, és mint a Kabarészeparéban is, valamilyen témára hegessze rá, és akkor lehet belőle valami jó, de ez nagyon kínos volt itt... Látta is, érezte is, elég rutinja is van hozzá, nem tudom miért kell így leégetnie magát. :(