A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
Nem járattam akkor se a számat, és nem járatom most sem, csak azért válaszolok neked, mert konkrétan megszólítottál. Mert egyrészt nem moderátorként vagyok jelen a topicban, másrészt szerintem nem a moderátor dolga, hogy egy apró közösség működését felügyelje.
Ahogy írtad, megértő vagyok. Nem a moderátor dolga rendőrködni, és mindenkinek az orrára verni, ha valamit nem pont úgy csinál, ahogy az neki, vagy valaki másnak tetszik, főleg nem explicit kérés nélkül.
A közösség dolga lenne, hogy - lehetőleg szép szóval, és normális kommunikációval - összetartsa a társaságot. Ha nem tudja, vagy nem akarja, annak megvannak az eredményei. A közösség tagjai soha nem választottak házigazdát, akinek lett volna lehetősége hozzászólásokat törölni itt is, ugyanúgy, mint most a saját témák között. A közösség tagjai nem kérték a moderátorok segítségét semmiben. Amikor egyikük önzetlenül ajánlott egy kompromisszumos megoldást, az pedig le lett dorongolva.
Az már magánfelhasználóként az én bajom lesz, ha rosszul járok vele, mert máshonnan, vagy nehezebben jutok hozzá a te, vagy más
munkájához. Másról már tudok, hogy rosszul járt, mert évek óta olvassa ezt a témát regisztráció nélkül, és most a másik témához nem fér hozzá. Így járt, a közösség aktív tagjainak a döntése, hogy mihez kezd a lehetőségekkel. Én már több éve nem vagyok aktív tag, nem írom a kabarécímeket, ahogy régen tettem, nem érzem úgy, hogy bármi jogom lenne beleszólni a dolgok folyásába úgy, hogy csak élvezem a munkátok gyümölcsét, de nem teszek hozzá.
Magánfelhasználóként én annak örülnék a legjobban, ha visszajönne mindenki ide, és folytatódna úgy minden, ahogy annak előtte, és eléggé biztos vagyok abban, hogy hamar és könnyen helyre tudna állni itt a rend, akár egy házigazda megválasztásával is. De moderátorként ezt nem tudom előírni senkinek, és nem fogok senkit se büntetni azért, mert mást vagy másképp tesz, mint amit én szeretnék.